پرش لینک ها

مایکروسافت آژور چیست؟ بخش اول

مایکروسافت آژور مجموعه جامع مایکروسافت، جایگزینی مبتنی بر ابر، برای سرویس‌ها و سخت‌افزارهای فیزیکی است. ماشین‌های مجازی آژور بر روی تمام محصولات سرور مایکروسافت و همچنین طیف گسترده‌ای از محصولات (شخص ثالث)third-party ازجمله توزیع‌های لینوکس اجرا می‌شود. این مقاله مروری است بر سرویس‌های مایکروسافت آژور که شامل معرفی محصولات و قیمت‌ها نیز می‌باشد.

مایکروسافت آژور چیست؟

مایکروسافت آژور یک مجموعه گسترده و در حال گسترش از سرویس‌های محاسباتی مبتنی بر ابر می‌باشد که برای کسب‌وکارها، توسعه‌دهندگان، سازمان‌های دولتی، و تمام اشخاصی در دسترس است که می‌خواهند اپلیکیشنی بسازند و یا سازمانی را در اینترنت بدون نیاز به سخت‌افزار و سرور نرم‌افزاری اداره کنند. در سال‌های اخیر آژور سریع‌ترین رشد بخش تجاری مایکروسافت را در اختیار داشته و احتمالاً ازنظر درآمد در طول دو یا سه سال آینده از ویندوز پیشی خواهد گرفت.
مایکروسافت آژور سرویسی پیچیده و درعین‌حال کاربرپسند است که در صورت داشتن تجربه کار با سرویس‌های مایکروسافت، زیروبم این سرویس را در چند دقیقه کشف خواهید کرد. در اولین ورود به کنترل پنل مایکروسافت آژور، زرق‌وبرق آن به شما احساس ورود به‌حساب کاربری بازی آنلاین را می‌دهد. اما در نظر داشته باشید پشت این ظاهر زیبا و اندکی غیرحرفه‌ای، یکی از بی‌نقص‌ترین سرویس‌های پردازش ابری دنیا وجود دارد.

بدبینان با طعنه کل مفهوم محاسبات ابری را رد می‌کنند و معتقدند: “فضای ابری تنها کامپیوتر شخص دیگریست.” اما این توصیف ساده تنها بخش کوچکی از تجارت آژور یعنی Infrastructure as a Service یا (IaaS) را توصیف می‌کند، که سرویس‌های مبتنی بر ابر جایگزین سخت‌افزار فیزیکی می‌شوند. در این سرویس که بیشتر بر مبحث مجازی‌سازی (Virtualization) تمرکز دارد، کاربر می‌تواند با ایجاد ماشین‌های مجازی با سیستم‌عامل دلخواه، نسبت به کنترل کامل سرویس خود در فضای ابری، اقدام نماید.

 

مایکروسافت آژور چیست؟ بخش اول مایکروسافت آژور مجموعه جامع مایکروسافت، جایگزینی مبتنی بر ابر، برای سرویس‌ها و سخت‌افزارهای فیزیکی است. ماشین‌های مجازی آژور بر روی تمام محصولات سرور مایکروسافت و همچنین طیف گسترده‌ای از محصولات (شخص ثالث)third-party ازجمله توزیع‌های لینوکس اجرا می‌شود. این مقاله مروری است بر سرویس‌های مایکروسافت آژور که شامل معرفی محصولات و قیمت‌ها نیز می‌باشد.

طیف گسترده‌ای از سرویس‌های مایکروسافت آژور، زمینه‌های بسیار بیشتری را، انتقال سرورهای محلی به فضای ابری را پوشش می‌دهند. علاوه بر منابع IaaS ، شما طیف گسترده‌ای از گزینه‌های Software as a Service یا (SaaS) و Platform as a Service یا (PaaS) را در اختیاردارید، و بدون نیاز به مدیریت یک سرور به سازمان خود دسترسی به سرویس‌های مبتنی بر ابر را می‌دهید. برای مثال، می‌توانید بدون نیاز به پیکربندی (یا پچ) زیرساخت‌های ویندوز و یا سرورهای لینوکس، وب‌سایتی مبتنی بر وردپرس ایجاد کنید و یا سایت Node JS بسازید.
طبق ادعای رسمی سایت Azure مایکروسافت آژور ، مایکروسافت از سرویس‌های شما بر روی همان سرورهایی میزبانی می‌کند که سرویس‌های موتور جستجوی Bing، نرم‌افزار Skype و سرویس Xbox حضور دارند. همچنین این جمله با کنار هم گذاشتن کلمه SLA و عدد ۹۹.۹۵ بیشتر جلب‌توجه می‌کند!
درصورتی‌که از اکانت مایکروسافت اوت‌لوک استفاده می‌نمایید، نیازی به ثبت‌نام مجدد در مایکروسافت آژور یا مایکروسافت لاجوردی وجود ندارد. شرکت مایکروسافت با تقلید از google سعی بر یکپارچه‌سازی سرویس‌های خود کرده است.

علاوه بر این، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها و سایت‌ها و سرویس‌های مبتنی بر وب می‌توانند بدون اینکه نگران امنیت و قابلیت اطمینان زیرساخت‌های اساسی باشند از منبع ذخیره‌سازی و سرویس‌های آژور به‌عنوان بلوک‌های سازنده استفاده کنند.
مایکروسافت، سرویس آژور را در سال ۲۰۰۸ معرفی کرد و دو سال بعد در ژانویه ۲۰۱۰ این سرویس برای اولین بار و به‌صورت عمومی به‌عنوان ویندوز آژور ارائه شد، و درنهایت در مارس ۲۰۱۴ بانام مایکروسافت آژور معرفی شد. هرچند این تغییر نام صرفاً ظاهری نبوده و بازتابی از دامنه سرویس‌های ابری آژور است که به‌مراتب فراتر از عرضه مبتنی بر ویندوز بود، یکی از بزرگ‌ترین تغییرات رخ‌داده در این سرویس ارائه قابلیت Cross Platform است. مایکروسافت از تجارب گذشته خود استفاده کرده است و می‌داند که با ارائه سرویس‌هایی که منحصراً بر پایه ویندوز هستند، بخشی از مشتریان خود را از دست خواهد داد. طبق ادعای مایکروسافت، در سرویس مایکروسافت آژور، شما می‌توانید از تمامی سیستم‌عامل‌های موجود و تمامی زبان‌های برنامه‌نویسی و پلتفرم‌های رایج استفاده نمایید.

در اواخر سال ۲۰۱۷ ، مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد ۴۰% ماشین‌های مجازی در آژور یعنی کمتر از یک‌سوم در سال پیش از آن، در حال اجرای لینوکس هستند.
زیرساخت جهانی آژور شامل دیتاسنترهایی در ۵۴ منطقه است، که ۱۴۰ کشور را در برمی‌گیرد. مایکروسافت همچنین دو بخش سری آژور دولتی را در مناطق نامعلومی نگهداری می‌کند.

 

پروژه های پردازش و تحلیل

نمونه‌کارها Content Delivery Networkشبکه توزیع محتواشبکه توزیع محتوا، فناوری تلفیقی وب و زیرساخت سخت‌افزاری است که با متمرکز سازی منابع مشـترک سیستم‌های مختلف بر روی یک یا چند سرور، ضمن بهینه‌سازی فضـای سرورها و ترافیک شبکه، تأثیر بسـزایی در امر تســریع بارگذاری صفحات کاربر و انجام تغییرات یکپارچه سازمانی از قبیل رنگ و لوگو دارد.مشتریاندستاورد ها

شبکه توزیع محتوا

نمونه‌کارها هدف از استقرار پروژه برنامه عملیاتی, فراهم‌سازی بستری جهت هدف‌گذاری شاخص‌های مختلف سازمان و ارزیابی واحدهای سازمان در مقاطع مختلف زمانی تا رسیدن به هدف می‌باشد. در این سامانه مؤلفه‌های مؤثر سـازمانی در قالب پارامتر, شـاخص و چالش تدوین‌شده, فرمول نویسی می‌شوند و با استفاده از فناوری پایش داده به‌صورت نمودار در اختیار مدیران قرار می‌گیرد.

سامانه برنامه عملیاتی

نمونه‌کارها AXP Frameworkچارچوب تولید سامانه‌های سازمانیچارچوب تولید سیستم‌های سازمانی, کتابخانه‌ای بسیار مجهز است که بر روی پروژه خام نصب می‌گردد و امکان تولید و توسعه سیسـتم‌های سازمانی را بر اساس نیازهای عمومی و بومی با کیفیتی فراهم می‌سازد که ضمن کاهش چشــم‌گیر خطای انسانی, بسیاری از زیر ساخت‌های پیاده‌سازی نرم افزار‌های بزرگ را در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد.مشتریاندستاوردها

چهارچوب تولید سامانه سازمانی

نمونه‌کارها Employee Performance Evaluationسامانه ارزیابی عملکرد پرسنلسامانه ارزیابی عملکرد پرسنل یکی از حیاتی‌ترین زیرساخت‌های سازمان الکترونیک است. این سامانه با صدور کارنامه ماهانه برای هر فرد ضمن رتبه‌بندی وی در سازمان بر اساس پســـت گروه‌های مشــــابه، از زیر‌ساخت سیســــتم ارزیابی ۳۶۰ درجه جهت جمع‌آوری و پایش اطلاعات کمی در رفتار‌های پرسنلی استفاده می‌نماید.مشتریاندستاورد‌ها

سامانه ارزیابی عملکرد پرسنل

نمونه‌کارها Integrated Platformسکوی رایانش یکپارچهسکوی رایانش بستری است که سامانه‌های دیگر می‌توانند بر روی آن اجرا شوند یا به‌طورکلی تر چارچوبی از تکنولوژی است که به تکنولوژی‌های دیگر اجازه اجرا می‌دهد. این سکو چیدمانی از فناوری‌های مختلف تحت وب می‌باشد که معماری آن بر اساس تجربیات اجرایی و نیازمندی‌های بومی طراحی و پیاده‌سازی گردیده است.مشتریاندستاورد ها

سکوی رایانش یکپارچه

نمونه‌کارها اهداف کلی

سامانه صدور و مدیریت مجوز دسترسی

یک دیدگاه بگذارید